Néhány jó tanács az autóbérléshez

Manapság a gazdasági válság hatására sajnos egyre több olyan autókölcsönző cég jelenik meg a piacon, akik nem megfelelő autóparkkal és szaktudással rendelkeznek. Mit is értünk ez alatt?

Ezen cégek honlapján legtöbbször katalógus képek szerepelnek az autókról, melyek nem tükrözik a tényleges autóparkjuk állapotát. Hétvégén, ünnepek idején a cég általában elérhetetlen- tehát bármilyen műszaki probléma esetén ott állhatunk, hogy most akkor mit is kéne csinálnunk.
Jellemzően 10-14 éves (vagy akár idősebb), CASCO-val, assistance szolgáltatással nem rendelkező autókat adnak bérbe, melyek műszaki állapota enyhén szólva is kifogásolható..
Azonban áraik olyan alacsonyak (jellemzően 3000-4000 Ft./nap), mely alapján a leendő bérlő azt gondolja, miért is fizetnék többet, ha ennyiért is kaphatok autót.

A csalódás általában az átvétel időpontjában éri az ügyfeleket, amikor is megpillantják leendő bérautójukat. Már a látvány is magáért beszél…
Aztán előkerül a forgalmi, amiből kiderül az üzembe helyezés dátuma (1998; 1999… vagy talán még ennél is távolabbi múltba vész!!).
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy van-e az autón megfelelő biztosítás. Hiszen legtöbb esetben ezeken az autókon nincsen CASCO biztosítás, ami konkrétan azt jelenti, hogy bármely önhibás baleset esetén a bérlőnek az okozott kárt teljes egészében ki kell fizetnie.

Nem állítjuk, hogy mi vagyunk az egyetlen autókölcsönzéssel foglalkozó cég, ahol megfizethető áron, kitűnő állapotú autót bérelhet.
Vannak a magyar autókölcsönző cégek között rajtunk kívül is olyanok, akiktől jó áron jó autót bérelhet.
De az autóbérlés előtt azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen teljes körűen tájékozódjon. Kérdezzen rá az autó korára, a biztosításra (a CASCO biztosítás önrészére; hogy van-e egyáltalán?), assistance szolgáltatásra, téli gumira és így nem érheti csalódás!
Kérjen teljes körű árajánlatot, hogy ne az autó átvételekor érje meglepetés, hogy még bizonyos összegeket Önnek pluszban ki kell fizetnie.

ACE AutókölcsönzőHa minket választ mindezen kellemetlenségektől megkímélheti magát, mivel nálunk fiatal, jó műszaki állapotú, jól felszerelt autókat bérelhet jó áron. Mi kiszámítható, biztonságos szolgáltatást nyújtunk Önnek!

Reméljük ezzel a kis tájékoztatóval biztonságosabbá, kiszámíthatóbbá tudjuk tenni a magyarországi autóbérlését!!!

Kellemes, csalódásoktól mentes és kiszámítható autókölcsönzést kívánunk!!!