English version
ACE Autókölcsönző
Bérelheto autók
Kapcsolatfelvétel
Online érdeklődés
Autóbérlés feltételek
Bemutatkozás
Autó kölcsönzés tanácsok
Vendégkönyv
Autóbérlés extrák
Autókölcsönzés
E-mail : acerent@acerent.hu E-mail : acerentinfo@gmail.com
Elérhetőek vagyunk Viber-rel is! - Viber! Ingyenes hívás, üzenet és kép küldés telefonnal!Autóbérlés Magyarországon
Utolsó frissítés: 2019.04.15.
ACE Autókölcsönző 2002-2019
Minden jog fenntartva

Útdíj


Tisztelt jelenlegi, visszatérő és leendő Ügyfeleink!2015.01.01.-től már nem csak az autópályákon hanem azok ki és bevezető szakaszain, városok elkerülő útjain (pl.: M0) és egyéb gyorsforgalmi utakon is útdíjat kell fizetni.

Ezért az Önök kényelme és biztonsága érdekében (elkerülendő a 14875 Ft-os büntetéseket, amennyiben önhibájukon kívül fizetős útszakaszt használnak) autókölcsönzőnk kénytelen bevezetni a kötelezően fizetendő útdíjat.

Ennek összege napi 250 Ft, de max. 4780 Ft./hónap. Ami jelentősen csökkenti a költségüket mert, ha pl. 5 napra bérel akkor nem kell a 10 napos matricát megvenni 2975 Ft-ért, hanem csak 1250 Ft-ot kell fizetni, ugyanígy igaz amennyiben 15 napra bérel a 4780 Ft-os havi matrica helyet csak 3750 Ft-ot kell fizetni. Illetve, ha minimum 20 napra bérel elegendő a havi matrica árát kifizetni és például egy 25 napos bérlés esetén nem 25*250 Ft-ot.

Ennek a díjnak a bevezetésével nem az áremelés a célunk (mint látják mindig kevesebbet kell fizetniük, mintha a matrica az Önök költsége lenne), hanem a biztonságos, kiszámítható autóbérlés.

Ezzel megkönnyítjük ügyfeleink autóbérlését, hiszen nem szükséges külön időt tölteniük az autópálya matrica vásárlással.

Az útdíjról részletesebben itt talál tájékoztatást: http://www.nemzetiutdij.hu/

Megértésüket köszönjük.

ACE autókölcsönző