Béreljen egy esküvői autó-t, egy hófehér Jaguárt!!!

Esküvői autóbérlés az ACE autókölcsönzőnél

 

Amennyiben felejthetetlenné szeretné tenni ezt az amúgy is csodálatos napot, bérelje ki az 1997-es évjáratú luxus Jaguárt, hófehér színben, retró hangulatban.

Az autó egy 1997-es Jaguar XJ, 3200-as motorral van szerelve és 241 lóerős. Kitűnő műszaki és esztétikai állapotban van. 2020 év elején teljes fényezésen esett át.

Élvezze az angol elegancia minden előnyét és kényelmét ezzel a menyasszonyi kocsival, ami méltó éke lehet az esküvői menetnek! Hófehér színe minden esküvői stílusban megállja a helyét és az egész várost el fogja vele kápráztatni.

Egy életre szóló esküvői út, az álom luxus esküvői autójában. Ha álmai menyasszonyi autójával érkezik, napja még különlegesebb lesz.

Az ugró jaguár a kocsi orrán még elegánsabbá, egyedibbé és szebbé varázsolja az autót és ezáltal az Önök nagy napját is.

Az esküvői autó bérlésének a díja csak 16.000 Ft/óra szombatonként, a hét többi napján csak 13.000 Ft/óra.

Óriási AKCIÓ!

A hófehér Jaguar esküvői autó most csak 9900 Ft/óra!!!

(Az akciós árat minden 2020-2021-ben megrendezett esküvő esetén garantáljuk.)

A bérleti díj tartalmazza a sofőrszolgáltatást, alkalomhoz illő öltözetben (sötét öltöny, nyakkendő), az autódíszt, kiállást Budapesten, 60 km futást.

  1. Az esküvői autó minimum 3 órára bérelhető.
  2. Az idő és a kilométer számításának a kezdete a megrendelés helyszínére való megérkezéskor kezdődik.
  3. Esetleges kilométer túlfutás díja 100 Ft/km.
  4. Vidéki kiállásra is van lehetőség, kérje egyedi ajánlatunkat.
  5. Ha több mint 4 órára szeretné kibérelni az autót, szintén kérje egyedi árunkat.
  6. Az autó kibérelhető fotózásra, forgatásra, üzleti tárgyalásra, promóciós megjelenésre stb., az árról érdeklődjön telefonon.
  7. A kocsi előre megbeszélt időpontban megtekinthető a telephelyünkön. Nem árulunk zsákbamacskát, a fotókon szereplő hófehér Jaguárt adjuk bérbe Önöknek.
  8. Egyszerű foglalás.

Az autóval mindig negyed órával hamarabb érkezünk, mint a megbeszélt időpont, hogy emiatt ne kelljen idegeskednie és természetesen patyolat tisztán állunk ki a helyszínre.

Egy hófehér Jaguár a bejáratnál, amiről mindig is álmodott. Ez lesz az az út, amire egész életében emlékezni fog.
Az esküvői autót mindig a legmagasabb színvonalon tartjuk, az esküvője napján kívül belül kitakarítjuk, kitisztítjuk és fertőtlenítjük (10 g/órás ózongenerátorral), az esküvő előtti napon szervizben ellenőriztetjük.
Célunk, hogy a nagy napját különlegessé tegyük ezzel a luxusautóval, hiszen az esküvője az élete egyik legfontosabb napja.

Esküvői autó szolgáltatásunkkal megbízható, barátságos, profi, kiszámítható és megfizethető szolgáltatást nyújtunk Önöknek. Kényelmesen, luxusautóban és stílusosan utazhat az esküvő helyszínei között.
Amennyiben egyedi díszítést szeretne a menyasszonyi kocsijára, akkor mielőtt kiállunk a megrendelés helyére, elmegyünk az ön által megadott virágoshoz és a már feldíszített autóval érkezünk Önökhöz. A Jaguárral elvisszük Önöket a szertartás helyszíneire a templomba, a házasságkötő terembe, a fotózásra és a lakodalomba.Ha úgy igényli megvárjuk és haza is szállítjuk Önöket.

 

Esküvői autóbérlés szolgáltatásunk biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen működjön a kiállástól az esküvő végéig.
Válassza ki kedvenc zenéit és az úton mi ezeket fogjuk játszani Önöknek, hogy ne csak a lagzin hallgathassa azokat.

Szálljon be ebbe a gyönyörű autóba szerelmével és vezessék be egymást a jövőjükbe!

Az esküvő kétségkívül különleges esemény mindenki életében. Mivel erre csak egyszer kerül sor, lépéseket kell tenni, hogy minden lehetséges módon nagyszerű és elegáns legyen.
Ezek közé a lépések közé tartozik az esküvői autóbérlés is, annak érdekében, hogy kényelmesen, elegánsan tudjon utazni az esküvője napján. Esküvőjének a napja teljesen különbözik a többi naptól, ezért mi azt szeretnénk, hogy minden különleges és egyedi legyen, ezért ajánljuk Önöknek ezt a szemkápráztató hófehér Jaguárt.

Bízza ránk azt a megtisztelő feladatot, hogy az esküvőjén mi szállíthassuk Önöket, hogy ne kelljen megkérnie senkit a családtagok, rokonok, barátok és ismerősök közül, hogy vezessen, így mindenkivel koccinthatnak a boldogságukra.
Évezze a nagy napot ezzel az ikonikus autóval!!!

Érdeklődjön telefonon (+36 30 680-5558) vagy e-mail-ben ([email protected]).

Bizalmát köszönjük előre is!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.