English version
ACE Autókölcsönző
Bérelheto autók
Kapcsolatfelvétel
Online érdeklődés
Autóbérlés feltételek
Bemutatkozás
Útdíj
Autó kölcsönzés tanácsok
Vendégkönyv
Autóbérlés extrák
Autókölcsönzés
E-mail : acerent@acerent.hu E-mail : acerentinfo@gmail.com
Elérhetőek vagyunk Viber-rel is! - Viber! Ingyenes hívás, üzenet és kép küldés telefonnal!Autóbérlés Magyarországon
Utolsó frissítés: 2018.10.08.
ACE Autókölcsönző 2002-2018
Minden jog fenntartva

Autóbérlés minőségi bérautó olcsón. Rejtett költségek és kaució nélkül

Autókölcsönző cégünk 2002 óta áll az ügyfelek rendelkezésére, kiemelkedő ár-érték arányú szolgáltatásunkat ez idő alatt sok ezer elégedett ügyfél vette igénybe. Budapesten, a 10. kerületben található telephelyünkön előzetesen egyeztetett időpontban vehetők át vagy adhatók le autóink. Az időpontok tekintetében rugalmasak vagyunk, akár hétvégén is elvihetők vagy visszahozhatók a járművek. Autóbérlés olcsón Budapesten

Kis kategóriás autók

Opel Corsa Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 6000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Corsa Autóbérlés
2012 
1400 cm3 benzin. 6 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Kia Rio Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 6500 Ft-tól Kaució 0 Ft
Kia Rio Autóbérlés
2017 
1250 cm3 benzin. 5.5 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Közép kategóriás autók

Opel Astra H Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 6500 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Astra H Autóbérlés
2012 
1600 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Kia Ceed Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 6500 Ft-tól Kaució 0 Ft
Kia Ceed Autóbérlés
2012 
1400 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Opel Astra K Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Astra K Autóbérlés
2016 
1400 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

új Kia Ceed Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
új Kia Ceed Autóbérlés
2014 
1400 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Opel Astra K Innovation (150LE) Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 8000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Astra K Innovation (150LE) Autóbérlés
2016 
1.4 turbo benzin fogyasztás 6- 7 L 
Kézi 
van 
5


  

 

Sedan autó kategória

Mitsubishi Lancer sedan Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Mitsubishi Lancer sedan Autóbérlés
2014 
1600 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Chevrolet Cruze Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Chevrolet Cruze Autóbérlés
2013 
1600 cm3 benzin. 7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Kombi és egyterű autó kategória

Opel Meriva Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Meriva Autóbérlés
2013 
1400 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Kia Ceed Kombi Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Kia Ceed Kombi Autóbérlés
2012 
1400 cm3 benzin. 7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Opel Astra J Kombi Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Astra J Kombi Autóbérlés
2013 
1600 cm3 benzin. 7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

új Kia Ceed kombi Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7250 Ft-tól Kaució 0 Ft
új Kia Ceed kombi Autóbérlés
2016 
1400 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Opel Astra K kombi Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7250 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Astra K kombi  Autóbérlés
2017 
1400 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Kézi 
van 
5


  

 

Automata váltós autó kategória

Opel Corsa (automata) Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Corsa (automata) Autóbérlés
2017 
1400 cm3 benzin. 6-7 L/100 Km 
Automata 
van 
5


  

 

Opel Astra J Kombi (automata) Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 7500 Ft-tól Kaució 0 Ft
Opel Astra J Kombi (automata) Autóbérlés
2014 
1600 cm3 benzin. 7-8 L/100 Km 
Automata 
van 
5


  

 

Suzuki Vitara (automata) Bérlés Bérleti díjak (Ft/nap): 8000 Ft-tól Kaució 0 Ft
Suzuki Vitara (automata) Autóbérlés
2017 
1600 cm3 benzin. 7-8 L/100 Km 
Automata 
van 
5


  

 

Autókölcsönző kedvező áron

Áraink igen kedvezőek, ár-érték arányban az ACE Autókölcsönző az egyik legelőnyösebb Budapesten. Az autók kibérelhetők 1-2, 3-10, 11-29 napra, vagy ennél hosszabb időre. Minél hosszabb az autó bérlés, annál jelentősebb árkedvezményt adunk, így akár már napi 5000 forinttól lehetséges az autókölcsönzés.

Modern autók, széles típusválaszték

Autóbérlés BudapestenAutóink átlagéletkora alacsony, a legöregebb modell 6 éves. Cégünknél az alábbi típusok választhatóak: Kia Picanto; Kia Cee'd; Kia Cee'd Kombi; Opel Corsa; Opel Astra H; Opel Astra H (automata); Opel Meriva; Opel Astra J Kombi; Opel Astra J Kombi (automata); Chevrolet Cruze; Mitsubishi Lancer sedan;

Autóflottánk maximálisan felszerelt autókból áll, amelyeket folyamatosan szervizelünk. Az ACE Autókölcsönzőnél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden autónkat kifogástalan műszaki állapotban, tisztán, és pontosan a megbeszélt időpontban vehesse át tőlünk.

Autókölcsönzés: több mint egyszerű utazás

Autókölcsönzés BudapestenTudjuk, hogy az autókölcsönzés annak, aki igénybe veszi ezt a szolgáltatást, sokkal több, mint eljutni A pontból B pontba. Éppen ezért a fő célunknak azt tekintjük, hogy ügyfeleink, üzletfeleink kényelmes, gondtalan utazását megbízható, ár-érték arányban kiemelkedő autókölcsönzési szolgáltatásainkkal segítsük. Ennek érdekében fejlesztettük ki "On-Line érdeklődés" szolgáltatásunkat, amelynek segítségével ön is kényelmesen tájékozódhat előzetesen a kiszemelt autó bérlésének időpontjáról. Emellett különféle extrákat is kínálunk, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az utazást.

Amiért minket érdemes választani

Ha az ACE Autókölcsönző - höz fordul, biztos lehet benne, hogy a legjobb ár-érték arányú, tökéletes műszaki állapotú autót kapja. Jól képzett, gyakorlott alkalmazottaink mindent megtesznek azért, hogy az ön számára legmegfelelőbb autót tudja kikölcsönözni, a legoptimálisabb feltételekkel. Az autó leadásakor is számíthat rugalmasságunkra (akár vasárnap is visszaadhatja a járművet). Ráadásul a különféle autópálya-matricákkal sem kell törődnie, ha tőlünk kölcsönöz autót.

Bérautó olcsón Budapesten az ACE Autókölcsönzőtől!

Cégünk professzionális szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek olcsó bérautó tekintetében Budapest egész területén, akár hétvégén is.

Autóbérlés Budapesten. Sokszor praktikus megoldás a bérautó, mert nem minden napra kellhet autó, de vannak olyan élethelyzetek, amikor nagyban tudja segíteni életünket egy kocsi. Mi ezekben a helyzetekben igyekszünk segítségére lenni.

Széles bérautó kínálatunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni, legyen szó családi nyaralásról, vagy üzleti útról. Az elmúlt években a világ minden pontjáról fordultak hozzánk bérautó kérésekkel, leginkább ajánlások útján, és nem volt olyan igény, amit ne tudtunk volna teljesíteni.

Gépjárműveink rendszeresen karbantartottak és átlag életkoruk a 6 évet sem éri el. Széles modell választékunkból biztosan talál céljának megfelelő, olcsó bérautót.
Tőlünk Budapesten olcsón bérelhet autót akár már egy napra is! Minél hosszabb időre bérel tőlünk, annál nagyobb kedvezményt tudunk adni, így az autóbérlés 5000 Ft / nap ártól is elvihetők bérautóink. Külön díj ellenében Budapest területén belül, előre megbeszélt helyre kiszállítjuk a kiválasztott bérautót és a bérlés végén visszaszállítjuk a 10. kerületi telephelyünkre.

Autóbérlés Budapest cégeknek

Széles bérautó kínálatunkkal várjuk nem csak magánszemélyek, hanem cégek jelentkezését is! Autóbérlés cégeknek kedvező áron, rugalmas feltételekkel, kaució nélkül, akár külföldi használatra is! Amennyiben fontos a megjelenés, üzleti tárgyalásokon, külföldi utakon, úgy felső kategóriás, fiatal, kiváló állapotban lévő bérautók közül tud választani. Szolgáltatásaink között szerepel háztól házig szállítás, akár hétvégén is, előre egyeztetett időpontban, vagy repülőtéri bérautó felvétel és leadás.

Autókölcsönző hétvégén

Költözik? Utazna? Úgy érzi pillanatnyilag nagyobb befogadóképességű autót szeretne bérelni hétvégére? Teljes mértékben tudunk segíteni ebben az esetben is. Autókölcsönző hétvégén, kedvező árakkal, napi akár 5000 Ft-tól! Így költözés, utazása külföldre és belföldre egyaránt megoldható egy hétvégi autóbérléssel.

Autókölcsönzés külföldre

Cégünktől autót nem csak belföldi közlekedésre tud bérelni, hanem külföldre is utazhat vele! Gondtalanul kiválaszthatja a kiszemelt bérautót akár személyesen vagy online, és egyeztetést követően a célországba történő utazásra kiválasztott autót előkészítjük a külföldi útra. Olcsón tud autót bérelni külföldre tőlünk, mert nem számítunk fel kauciót a bérlés költségén felül. Autóbérlés Budapesten olcsón, kaució nélkül! Sokszor előfordul, hogy friss jogosítvánnyal rendelkezők, vagy kevésbé rutinos autóvezetők nem tudnak csak kaucióval autót bérelni. Mi nem számítunk fel autóbérlés esetén kauciót, így autóbérlése olcsóbb és gazdaságosabb lesz, mert nem terheljük meg autóbérlését kauciós költségekkel. Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket elérhetőségeinken.

Autókölcsönzés rövid és hosszú távra

Az elmúlt közel két évtizedben számos üzletember, cég, magánszemély bérelt tőlünk autót. Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk, és ezekre alapozva a jövőben is az Önök legfőbb elvárásait tartjuk szem előtt bérautóinkkal szemben úgy, mint megbízható, olcsó és kaució nélküli autókölcsönző Budapesten, külföldön egyaránt, rövid és hosszú távra!

Miért előnyösebb még az autóbérlés? A legnagyobb előnye az, hogy nem terhelik Önt az autóval kapcsolatos fenntartási költségek mint a biztosítás, szerviz. Olcsóbb az autóbérlés még olyan esetben is, ha nem csak egy hétvégére van szüksége bérautóra, hanem egy hónapra. Hosszabb távon érdemes autóbérlésben gondolkodni, főleg akkor, ha nagyobb létszámban kívánnak utazni, és több helyre, nagyobb csomagtérre, más elrendezésre van szükség, mint a hétköznapokon. Illetve ha Önnek nincs autója, de az élethelyzet megkívánja, hogy hosszabb időre álljon rendelkezésre gépjármű és kényelmesebb alternatíva a tömegközlekedéssel szemben vidéki utakhoz vagy ha Ön külföldről érkezik és biztosra akar menni.

Így gazdaságosabban és a lehető legoptimálisabban juthat bérautóhoz! Széles bérautó típus választékunk közül bátran válogathat, ezért hoztuk létre online felületünkön is a foglalási lehetőséget, így előre tájékozódhat a kiválasztott autó paramétereiről, a fotók alapján a kiválasztott bérautó állapota is egyértelműen felmérhető.

Bérlés után garantáltan minden visszahozott gépjárművet kitakarítunk, hogy Önnek teljesen újszerű, szép állapotban adhassuk át, hiszen tudjuk mennyire fontos és komfortérzet növelő egy tiszta bérautóba ülni. Kiemelten fontos szempont ez üzleti utaknál, céges autóbérlés esetén. Gépjárműveinket nem csak tisztán tartjuk, de rendszeresen szervizeltetjük is őket. Nálunk elsődleges szempont a biztonság, hogy Ön és kedves családja, üzletfelei biztonságosan utazhassanak ha kell nem csak belföldön, hanem külföldön is. Ezért különösen nagy gondot fordítunk bérautó parkunk karbantartására, fiatalítására. Autóflottánk fiatal és kevés kilométert futott gépkocsikból áll, típustól és ártól függetlenül erre mindig odafigyelünk. Nagyon sokat számít promóciós, ületi megjelenésekkor, hogy alkalomhoz illő első osztályú bérautót kapjon. Éppen ezért felsőbb kategóriás autók közül is több típussal állunk az Ön és Üzletfelei rendelkezésére.

ACE: Bérautó autókölcsönzés Budapesten. 1103 Budapest Gyömrői út 156.